Voor American Vacations uit Capelle a/d IJssel hebben wij de complete identiteit ontworpen. American Vacations is dé touroperator voor uw rondreis naar Amerika en Canada. De oude website was verouderd en aan verandering toe. Wij hebben in 2011 een voorstel gemaakt voor de nieuwe identiteit van American Vacations. De nieuwe identiteit beviel gelijk waarna we meteen begonnen zijn met het uitwerken van de nieuwe identiteit. Als eerste is heel de huisstijl veranderd, en hebben we naast het nieuwe logo ook de visitekaartjes, briefpapier, diverse enveloppen en de voucher ontworpen.

Nadat de nieuwe huisstijl was doorgevoerd hebben we de website ontworpen en gerealiseerd. De website heeft ons eigen CMS systeem waarmee American Vacations de gehele website kan bijhouden. Het CMS systeem is voor American Vacations flink uitgebreid met een tal van maatwerk modules. Het CMS systeem heeft een rondreis en een citytrip module, hiermee kunnen de rondreizen en de citytrips die op de website staan beheerd worden. De rondreizen en de citytrips kunnen voorzien worden van teksten, foto’s, prijzen, video’s en routekaarten. Daarnaast is er een E-commerce module waarmee tickets voor attracties en excursies in Amerika besteld en betaald kunnen worden met iDeal. Via verschillende booking modules is het mogelijk om een hotel, auto, vliegticket, camper, motor of cruise te boeken.

De website wordt door ons maandelijks onderhouden. Wij verzorgen nieuwe sliders, banners en richten ons op het steeds zoekvriendelijker maken van de website.

Bekijk hier de website van American Vacations